2011. május 27., péntek

Hankiss Elemér: Te rongyos élet... - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Te rongyos élet... A könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
Mik a céljai, mit akar Ön elérni az elkövetkező négy-öt évben? Mi a fontos cél személyes életében, munkájában, karrierjében, anyagi gyarapodásában, szellemi-lelki fejlődésében? S mik a céljai hosszabb távon, mondjuk tíz-tizenöt év távlatában? Ha pályája alkonyán visszatekint életére, milyennek szeretné látni azt? Honnan indult el és hova jutott? Mit ért el? Mik voltak a legfőbb sikerei, kudarcai? Mi egyáltalán az emberi élet célja, értelme? Változott-e a világ annak következtében, hogy Ön ebben a világban dogozott? Jobb lett, rosszabb lett... vagy más lett? Ezek a kérdések mindenki számára fontosak lehetnek, s mindenki életében fel is merülnek. Ezeket a kérdéseket tette fel a kötet két szerkesztője közismert embereknek, az élet minden területéről, akik mind válaszoltak is ezekre a nem is annyira egyszerű kérdésekre. A válaszolók között találhatjuk többek között Babarczy Eszter kultúrtörténészt, Bagdy Emőke pszichológust, Bod Péter Ákos közgazdászt, Bozóki András politológust, Csath Magdolna közgazdászt, Danks Emese kommunikációs szakembert, Demján Sándor üzletembert, Döbrentei Ildikó színművészt, Geszti Péter kreatívot, Gryllus Dániel zeneszerzőt, Hankiss Elemér szociológust, Hegyi Gyula volt EP-képviselőt, Jankovics Marcell filmrendezőt, Jókai Anna írót, Jordán Tamás színművészt, Kemény Dénes szövetségi kapitányt, Köves Slomó rabbit, Lányi András írót, Lengyel László közgazdászt, Pálffy István újságírót, Pálinkás József MTA-elnököt, Palya Bea énekest, Parti Nagy Lajos írót, Polgár Zoltán borászt, Szilágyi Ákos közírót, Tálas Péter biztonságpolitikai elemzőt vagy Vásáry Tamás karmestert. Minden általános gyűjtőkörű könyvtár számára ajánlott kötet. ISBN: 978-963-06-8773-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:25
. Hankiss Elemér: Te rongyos élet... - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Fontos